Followers

Thursday, October 08, 2009

~BABY IN GOWN CONTEST~

~BABY IN GOWN CONTEST~

( STICKY MODE )For New Entry, please ScRoLL doWn..




Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..




Nama : WAN HAZIRAH IRSALINA WAN HASYIDAN
Tarikh Lahir : 09/08/09

haha...kali ni sempat gak aku masuk contest...hehe ni aku masuk blog si EL..terus aku pon nk join gak..sblm ni slalu nk join...duk pilih2 gambar sampai berhari2..tuptup..contest dah tutup..kempunan jelah...hah..kali ni sempat gak aku masuk...haha..sbb gambar dah ada..kbetulan raya baru2 ni byk gak lah aku beli gown utk ira...jomlah sesaper nak join jgn malu2..segan2..hehe...

2 comments:

FaizAmYAirieL said...

ira sopan bergown..pakai legging..ehehehee..good luck to ira!!

ctm-cak'on said...

semoga ira berjaga ye, akasyah alwyz sokong ira taw! ngeh3x...