Followers

Saturday, October 24, 2009

~Kerana sosej sebatang~



tengok....dalam tong sampah penuh dgn duit...ini koje si asif lah malam smlm bergaduh dgn kak wani kerana sosej sebatang je...tu duit raya kak wanilah si asif ambik &buang coz kak wani gigit dia punya sosej byk..memula dorang gurau2 je duk gelak...kakak mintak sikit dia punya sosej...asif ni kasik lah,duk suap kakak...si kakak nya konon nak bergurau lah dia gigit banyak...terus lah si asif ni campak sosej dia tu x mo makan dah..merajuk lah konon..kira nak mogok..dia ambik beg duit raya kakak...igt dia nak tabur kan je.abah kasik green light je lah drpd kakak kena sumo..lepas abah dia kuar umah pi main badminton...tuptup si asif bg tau yg dia dah buang duit kakak....terus meraunglah si kakak nya...huhu bertuah betul si asif ni...


hanya kerana sosej ni lah duit raya kak wani kena buang..betapa tamak nya si asif..pnjg lg sosej nya tu sbnrnya&dia pon sblm tu dah bedal 3btg..yg tu dah yg ke4..


habis bab 2bradik tu bergaduh....masa ibu handle 2org tu,si ira steady je duk sensorang.dr siang lagi dia duk mencuba utk mengiring tp montot x lepas...hihi...sian anak ibu berat montot ye ira...sampai meleleh air liur tau stiap kali buat percubaan...haha


4 comments:

znurul said...

bekeng abg asif...heehe..

ira..berat nok pusing sbb ada bantal kot..

MUMMY ILA said...

amboi garangnye abg asif..habis duit kakak wani. heheheee

ira..go..go..go!!! u can do it!

FaizAmYAirieL said...

wahh sentapnye abg asif kerane sebatang sosej..ehehe..cian kak wani nye duit kene buang..x baik tau asif..eheheee

el said...

heheh abg adek ni
si kecik la buat hal dia jer..hehehehe

anak aku danish tu
kalo aku mtk skit..pas2 aku ngap byk..
dia ngis2 raung2 dah..
dia leh buang..dia suh aku beli or buat balik nak yg baru..kahhh