Followers

Friday, January 07, 2011

~Bila asif mula PANAS~


nilah budak yang PANAS je umah ni dapor tak berasap.....ibu kalo boleh gas tu nak tutup terus...hehe tp bukak lg lah....berasap jgk lah tp kekadang....mlm kelmarin asif mula panas tau....mlm2 tetiba jerit 

"umah ni x ada makanan ke??...."

"kenapa umah ni xada masak2 ke...???"

"asif dah lapar ni nak makan apa...??"

dengar ni cam kejam je kan ibu dia hukhuk....kalo ikut sebenarnya dah makan nasi bagai..tapi mmg mulut dia nak kunyah2 je....nak2 skrg ujan2 je..mlm2 malas nak kuar...jd mkn apa yg ada kat umah jelah..roti sentiasa ada spare tp mmg ms tu dia dah habiskan...pastu ada lah jgk biskut2 lg ibu kobek2...tu pon last dah tu dah byk ibu buang stok2 yg ada balance sikit2 tu...hehe coz nk packing bekas2 hehe...jd smlm kami borong lah biskut2 utk budak2 ni....boleh lah tutup panas asif tu kejap rasanya....haha




2 comments:

ILA HAFIZ said...

hensem asif :)

znurul said...

baek punya ayat asif ehh...