Followers

Monday, January 24, 2011

~Pelarian terhormat....~

Dah 1minggu lebih kami berangkat dari sandakan....tapi kami belom sampai ke Mersing lagi..masih lagi menjadi pelarian terhormat huhu...hari ni kami di Hulu Langat lak....duk gilir dari Subang...minggu lepas di Subang...minggu ni di Hulu Langat lak...harap2 next week dapat lah abah datang ambik kami kat sini....x sabar dah rasa nya nak jejak di Mersing tu...
Barang2 kami pon lom gerak lagi dari KK nun di sana uwwwaaa.....sebelom ni jadual nya 20hb pastu postponed lak 25hb.....ibu dah jangka semua ni...maklumlah ibu dlu keje tukang kira kapal kat pelabuhan Kemaman&Kerteh huhu....kapal ni biasalah schedule nya estimated je tau byk faktor nk kena nengok...jd terpaksalah ibu redha je tp kdg dlm ni x sabar2 dah rs nya....tu pon 25hb ni ibu rs cam ragu2&debar2 nk dgr lak apa jwpn dr company shipping tu..kontena kami leh jalan tak...coz hr tu 20hb byk kapal Q lagi....apa2 pon yg penting barang2 kami selamat sampai dpn pintu umah kami..hehe...

**dalam hati x kira brg sampai ke tidak yg penting nak suruh jugak abah datang cni next week...ngeh3...

1 comment:

znurul said...

semoga dipermudahkan segalanya utk u all sekeluarga..