Followers

Wednesday, January 12, 2011

~Dinner kami di taja~

Alhamdulillah kenyang sudah kami....malam ni dinner kami di taja oleh Cik Ju & family....perhhhh...ada daging rabbit,budu,ulam2....& asam pedas ikan sembilang....& macam2 lagilah kami di jamu....sampai tak ada gambar...sebok makan kan....
Tq so much lah buat cik ju 1family....sempat lagi cik ju main masak2 balik keje...dah lah esok pagi2 cik ju dah kena pi skolah.....
Terharu lak nak pindah2 ni ada yg ajak makan2..huhu..anyway trima kasih jugak dgn gift cik ju....
Alahai....dah x lama nak sayonara ni......esok barang2 dah nak naik lori....semoga semua nya berjalan lancar lah esok...

2 comments:

ILA HAFIZ said...

wahh bestnye makan di taja.. i loike it

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

rabbit?.. mu makang ima?..
kalu taw gitu aritu aku v kemu je arnab umah aku byk sgt..
kuat biak, sapa lepas ngata- rawa je..
las2 makan di anjing, bela suka2 je.. dop makang pom.. :P