Followers

Monday, December 28, 2009

~abah coti lagi~

hari ni huB ku ambik coti lagi...tp x ke mana pon..lepas lunch baru kluar...

sementara tunggu abah...kami bergambar jap sblm keluar...hehe(abaikan yer bj blkg tu yg br angkat)










asif bangun tido hr ni tgk2 keliling mulut dia cam lebam2 je nampak..huhu x tau kenapa...abah dia ckp maybe smlm b4 naik tido dia makan macam2..agaknya basuh mulut x bersih..



kami menuju ke sini lah....beli utk ira je..coz rsnya lps banak kan ira mmg langsung xder belikan utk dia..kira baju2 yg newborn pakai yg kakak&abg dia jer,maklumlah ibu dia ni sentimental value sket..suka simpan yg mana blh simpan tu..leh jimat gak kan..hehe...pas2 masa aku peknen aku beli sikit2 bj2 yg kira baju umur dah besar..jd raya baru2 ni mmg langsung x payah belikan utk dia coz dh byk yg baru...org kasik present dlm pntg lg...makcik2&tok kemaman pun byk belikan bj2 utk dia...jd pakai je lah yg mana ada.. tu pon skrg ni lom semua dia pakai tau..sempena YES ni aku beli gak lah sikit utk dia...takut nti harga mahal aku baru nak cari rugi lak...tp x byk pon beli coz tgk hrga cam bukan YES pon..baik aku beli di smjg je nti2 kalo balik.. lagi hrga HOT..HOT..baru berbaloi nak bli banyak2 kan..jd skrg simpan duit dulu...kihkihkih..

petang lak wani&asif tolong abah basuh kereta....ira jd pemerhati jer..






7 comments:

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

[I][T][A] said...

Comeylah ira... bambamnya... gerak tengok..

A.I said...

Amboiii...sakan dia gelak! geram aku tengok pp dia irma oiiii..

♥ Eda ♥ said...

makin jelitas kak irma skang ;)

irma said...

kak ai..ko geram tgk pipi ira..aku lagi 3,4X geram...haha..
eda...tq..tq...kah3 dah kembang smangkok montot aku ni...tp lom dpt tanding ko ni..huhu

Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]online casinos[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino online[/url] autonomous no deposit hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
[/url].