Followers

Saturday, December 26, 2009

~Malam2 ibu dah tak nak dengar yer asif...~

"bu..esok buat kek ben10 abg eh.."..ayat ni selalu kluar dr mulut asif tiap kali nak tido...huuhu..dah lama dia nak kek ben10 dr aku peknen lagi...sbb ada problem ape ntah dgn org yg ibu order gambar ben10 tu...sampai lah hr ni br ibu wat ...alhamdulillah...dapat gak buat...tp ibu buat yg biasa2 je asif ye...xder lah yg beriya2 guna sugar paste ke aper ke...ibu pakai tempek2 je yg pandai...hehe..biasa lah kalo buat ben10 mesti ada barbie utk kakak wani pulak..jd ibu order semua...barbie..princess..upin&ipin..spongebob..ultraman..bakugan & etc...senang citer x yah dorang gaduh2...
lepas ni malam2 ibu tak nak dengar lagi yer asif ayat itu..hehe...tp ibu seronok gak lah biler dgr ayat2 ni
dari asif.."ermm..kek ben10....seronok sangat...sedap sangat"
dari wani..."hah..ibu dah buat ...kagum wani.."
walaupun aku x faham aper yg sebenarnya tersirat dr dorang tp ada perkataan2 yg aku faham tu dah buat aku gumbira....kah3...walaupun belom puas ati dgn keje ku itu...















ni iklan jap...lagak asif depan 'kawan' nya..







4 comments:

erynonelove said...

nyumm!nyum!!

danishfamily said...

rajin ima...

znurul said...

rajinnya ibu dia metek..kalu cik nurul,x mkn tu...duk tgk saje ler kek comei gitu

julia jus said...

euiiihhh farid suka sgt kek ben 10.mujur dia x pandai suruh mama buat.kalu x kena la mama ni g berguru ngn k.ima.