Followers

Friday, December 11, 2009

~ira dah...........~

hah cuba teka ira dah apa???haha suspender je kan...sebenarnya hari ni ira dah pi check up utk 4bln punya...sepatot nya date check up nya kmarin tp terbawak ke hari ni lah coz abah ada keje yg perlu diselesaikan semalam.....alhamdulillah...berat ira pon ok....xder lah naik banyak sgt....beratnya skrg 7.4kg ja....bln lepas 6.9kg...
errmm...tujelah nak citer kot...haha....continue the next story lah pulak lps ni yerk....ni nak bersiap2 untuk pi dinner malam ni...
babai...

3 comments:

el said...

hahahahaha
aku igt ira dah berjalan
berdekah3
wat suspen jer n3 ko tu..caittt

MUMMY ILA said...

apa pun aku suka tgk ira punya peha...beso tol! rasa nak kemam!

znurul said...

kejap je dh 4 bln..kekgi sedo2 kedek2 berjalan..hehe..best!