Followers

Thursday, May 12, 2011

~Berjuang lagi..~

 Hari ni khamis kan...12/5...ni adalah hari customer ku nk pick up order dia...jd dr smlm aku berjuang&awal pagi td sblm subuh pon aku sambung berjuang lg..alhamdulillah..akhirnya dapat menangkis smua cabaran & dugaan maka terhasillah 2biji simple cheesecake...special thanks lah buat my Mr Hubby sbb smlm kena layan ira.sampai naik hangin&dapat sakit dari Ira...sabor jelah ye bang hehe

Nilah yg 2biji tu...

ni order last 2 weeks kalo x silap...wpon 3bj tp x sehebat dugaan&cabaran yg 2bj ni...huhu

Tak cukup tidor ni  smlm kul 1.30pg br blh tido..cam biasalah ira x main tido awal2...pastu terkejut kul 3.30pg dah xleh tido..terus masuk dapur sambung perjuangan.Alhamdulillah maka sempatlah bersahur td utk berjuang ganti pose lak..insyaAllah.Kul 8 td delivered order dkt customer..jiran sebelah umah je.katanya kawan2 opis nya sebok nak makan..ni dapur2 pon dah siap kemas tunggu utk sambung masak lunch pulak,umah pon dah buat apa yg patot...skrg....zassssssssss mau top up my zzzzzzzzzz...kaki dah sakit bebenor bila jejak lantai cam nk jadi hantu jap coz tak nak kasik jejak huhu...mintak2 bgn nanti dpt balik energy....oh bantal...cau cin cau...

iklan jap dgn gmbar lawak peneman ibu
haha.....bulu matanya melekat kat ats....kah3...syiok sgt tido ye deq...



1 comment:

znurul said...

all the best!!