Followers

Thursday, May 19, 2011

~Jatuh Lagi..~

 As salam....time rajin update blog ada2 je itu ini...mood nk update terus lari tau...huhu tadi br je lepas scene terjun kerusi...saper lagi kalo bkn ira....jatuh dr kerusi...langsung ada telur 1bj kat dahi&mulut berdarah...aduh..slalu budak2 ni wat kecoh time abah pi main bdminton malam2..ibu ni dah lah paler ting tong sebelah ni..hr ni pose...bdn pon cam letih je...nk tido awal jer rasa...tp bkn sng2 kan nk masuk tido awal..huhu dah lah ira gigit peha ibu sampai luka..pedih giler..

Kalo ikut ibu nk kongsi2 sesuatu....ibu got something special dari abah.....SPECIAL?! huhu gempak je special xder lah special...tp bg ibu jer special..haha xper lah lain kali lah ibu tunjuk yer..tp jgn salah faham pulak...xder nk riak2 pon..ok lah ira dh memanggil....nanti sambung lg yer...next entry




3 comments:

~izan~ said...

cepat arr irma tunjuk..nk kongsi kehepian itu..irma kat mersing kan..dekat dah tu kalau ikutkan hehe..tp dlm 3,4jam gak kan nk ke kuantan hehe...

ku menunggu updatemu itu.. irma ada no hp baru ke?

Zainal said...

Cepat la share...nk tgk gok

Liz@ n H@ris said...

ape lg..share2 la...