Followers

Wednesday, June 15, 2011

~Alahai..kami Johan beb~

 Petang semalam abah balik ekje terus tunjuk gambar dia snap dr fon....tau tak gambor apa....haha gambar result main bowling baru2 ni.....ada tampal kat office.....tak sangka group kita org Johan...ngeh3...kalo ikutkan dlm tu yg betul2 boleh main abah&KB bengkel IT tu...anak dara lg...siap ada bola sendirik beb...Abah dpt tempat kedua jatuhan pin tertinggi kategori lelaki ...Johan utk lelali...Pengarah Ilp Mersing sendiri....yg KB IT  tu dpt johan jatuhan pin tertinggi kategori pompuan....ibu main ngelat gaklah sekejap coz abah tlg gantikan ibu.....ibu tengah settlekan ira...jamu dia umpan2 nk suh duk diam2 hehe...

ni resultnya....(klik gambo ye kalo nk tgk dgn jelas)ibu yg nama WAN tu coz sian ibu org tak tau nama ibu...huhu maklumlah org baru hikhikhik nak2 masa mlm game tu kami dtg lewat sikit jd dorang letak nama hubby DAN...ibu lak WAN...dorang ckp oklah tu...mrs wan...ngeh3...


tgk penyokong setia ibu&abah....cam anjing laut dh nengok nya haha

abah punya gaya

abah & ira yg rambut dpn sesangat panjang....ibu ikat dia pi cabot...aishhh

nilah Pengarah ILP Mersing....ni masa buat perasmian...

nilah anak dara Ketua Bengkel IT 

ni lak mak dara isteri Cik Wan..ngeh3...

nilah kami semua...

gambar2 ni smua abah suh kawan dia yg snapkan...sbb dia x join..jadik bg camera suh dia snap....ramai org cakap x acilah Bengkel IT menang coz ambik pemain import ..sebenarnya abah staff di Bengkel RAC..tp bengkel tu x join...org IT ajak join coz x cukup staff...abah ON jelah...alah import pon ibu ni bukan nya pandai main pon...kahhhh....nama import cam handal je yerk...padahal bola teweng sokmo bak kata abah TEWENG=SENGET...yg x paham tu nilah maksud nya...



2 comments:

makdara TERdiva said...

pes time main boling ni punyalah menggigil bdan sume..tp bila stat main macam x nak berenti..hehe

irma said...

mak dara terdiva~haha mmg bila dh main sonok sakan...