Followers

Tuesday, June 28, 2011

~Saya dah raya..~

  Haha....Ramadhan pon belom kan.....minggu lepas Alhamdulillah..ibu dah selesai bayar utang pose....lega sesangat tau..jd skrg ibu dah leh raya....haha....sebenarnya ibu baru je nak ambik aura raya...apalagi kalo bukan bau biskut raya...
Dah lama ibu ni geram2 tau nk terlibat dgn edar2 biskut raya ni....peluang nk promo dh ada sgt sblm ni tp disebabkan ibu duk seberang sana maka yg senang pon jd payah kan...thn lepas sempat gak lah dpt projek wat fruit tart punya sarang tu...dah nama kita merantau ambik masa 1hr je nk siapkan beratus2 biji..perhhh mmg mencabar...tp alhamdulillah dpt merasa gak...
InsyaAllah tahun ni...dah selamat duk smjg...apalagi ibu akan penuhi semua peluang ni....alhamdulillah...insyaAllah harap2 dpt projek utk supply kat company2...minggu ni ibu bertungkus lumus utk buat sample...dah alang2 buat maka utk customer lain pon di promo jugaklah...tp xderlah byk ibu buatnya..coz takut x sempat nk kejar...yg utk supply kat company pon dh byk kan...idokler teman ni tamak sangat haha...4 jenis je....tp ibu dah bg tau abah...maybe nk guna gak tenaga abah...kbetulan lak next month adik&kazen abah nk belajar ILP Mersing...maka boleh lah tambah lagi 2org pembantu....haha ..moga2 xderlah ibu ni cam robot kan....hehe


6 comments:

fazilzura said...

amboi awal tui raya ye.

irma said...

haha...pra raya zura....

el said...

aku rini baru 3 ari ganti..lg 7 ari lg jenuhhhh papepun slmt hari pra raya hahahaha

MaMa NuRuL said...

mantop nya kawan ku ini..
(emm.bakpe la bila i nak komen blog u je slalu hang, bila nak komen je hang..tensen makk)

mamashikin said...

amboi bestnya dh sambut raya..heheh..sy ni ada lagi 5 hari..sokmo tak berganti..nmpaknya mgu depan kena paksa dah puasa...heee

irma said...

el~selamat ganti pose yer el...hehe
MaMa NuRuL ~ x mantop mana pon...ye ke hang..naper yerk..
mamashikin ~ hehe cepat2 ganti..leh raya haha