Followers

Tuesday, June 21, 2011

~Saya budak baik~


hah...nilah budak baik......smooth je koje ibu merempit pg ni....dari pegi sampai balik budak tecit ni tido..alhamdulillah smlm pon dia x nangis2 lagi tp tetap tido lewat coz kul 9mlm dh tido..pastu kul11 bgn..maka payah dahlah nk tido lg..hurmm ibu layan jelah...dlm kul1 lebih tertido gak budak ni dlm paksaan ibu...ngeh3...

hah..ni citer lain...sedap no ira tido pg ni kan..ibu pon ambik peluang pi buang sampah...belom sampai umah sampah tu...ai..ibu dah kecut dah coz tgk monyet...urrmmm kira spesies kera lah kan..duk menjamu selera dlm tong tu..alahai..duk pikir ni camner nak buat..ibu intai dr jauh jelah..dgr bunyi tapak kaki ibu ramai yg dah lari..pastu ibu pegi dkt sikit terus semua lari...nk cmpak sampah dlm tong tu dgr mcm ada lg lah duk menjamu dlm tu...aisey..camner nk buat kan lempor sampah kera tu melompat kat ibu lak..konon ambik side tepi lah mesti kera tu lompat tengah...tgh duk ambik lajak nk lempor dgr mcm kera tu nk dkt je..maybe dia nk kuor..ibu apalagi cabut lari...dlm tgh gabra tu tgk ada kawan abah masuk garaj kete tepi umah sampah tu..maluuuu nya lah..nk cover malu sampah2 semua tercampak dgn sndirinya dlm tong tu...kera tu terus melompat kuor...ibu pon jln laju2 je nk cover konon pdhl terkjut gak masa kera tu lompat...huhu malu pulak kalo betul lah kawan abah tu nengok dr awal...pastu entah ada org nmpk tak dr ats umah tu nengok aksi ibu..ai...jgn main kera2 ni kan ada kes yg kena serang tu,mau tak aku takut.ni lagi lah berpuluh2 ekor dgn aku sorang je..

 

6 comments:

fazilzura said...

syahdu tgk anak2 tido ...

Secret Drifter said...

Alhamdulillah, nasib kak sempat.. bukan apa..

sekarang ni kera mcm dah pandai.. lepas musnah kawasan rumah dia.. dia pun akan ke kawasan rumah terdekat dan attack penghuni termasuk bayi dan kanak2..

yg paling sian kanak2 dan bayi la sbb ada yg terbunuh.. akak standby la..

erynonelove said...

kalu tengok mesti kelakar..hehe.

danishfamily said...

patut rakam tu cik ima..mesti lawak tuh

irma said...

zura~a'ah kalo tgk dia tido rs sian nya nak kacau dah lah tido lewat mlm2

secret drifter~mintak2 xder aperlah...dlu mmg kera2 ni masuk umah tau skrg tak dah..

eryn~ingat2 mmg klakar...haha

danishfamily~haha kalu rakam mmg maliu giler r braser hehe

SHAHIDA SHIDA said...

comel......