Followers

Tuesday, June 07, 2011

~Sakan Bercoti~

 As Salam
Lama dah blog ni bersawang....tuan tanah pi coti2 mmg x sentuh langsung tenet ni...fuhhh....naik berat badan gamaknya...pi kenduri jerk coti2 ni....dah lah masa nk balik kg tu tu last minit punya decision..jumaat malam 27/5 lagi dah gerak..konon nk test jln mlm dr mersing...bkn stkt kuantan...sampai KB nun..haha tp mmg lawak perjalanan nya..hehe nanti story kmudian lah..jumaat siang2 tu mmg ibu segera kan tempahan kek 3bj...tu pon ptg tu ada order nak lagi 2bj terpaksa lah ibu tolak coz ptg tu ibu dah busy duk packing2..hehe..kami balik KB....& Kemaman cuti 1mgu ni..
Ahad mlm baru2 ni sampai Mersing...tp bkn kami je 1 fmly.,...kami bawak guest bersama ...kakak ibu 1fmly dari Kemaman..ikut datang Mersing ni...ptg td dorang dah berangkat pulang ke Kemaman...itu yg baru dapat bersih kn sawang kat blog ni hari ni...InsyaAllah...akan ibu slow2 buang sawang2 ni yer...hehe

* selepas sakan bercoti....skrg kami kena memikirkan sesuatu..ermm berat gak nk pikir...apa2 decision nya nanti insyaAllah kami   war2kan....



5 comments:

~izan~ said...

laa tak tahu pun irma balik kemaman..dekat dah tu dgn kuantan..kalau tak bley jumpa =D

cik dah ganu kiter said...

amboi sakan cuti....bila nak terjah kole trg plk...

danishfamily said...

lama menyepi weh...blk kg best kan..hihi

fazilzura said...

wah2 padan le blog x gerak2.. tuan umh cuti2 msia ye

irma said...

izan~a'ah izan x sempat nk msg2 coz bawak akak balik mersing skali...
cik dah~balik gak trg....gi bukit kecik dkt knduri ank spupu kawin
su~a'ah su...time cuti skul nilah ambik peluang hehe
zura~a'ah bersawang jap blog..hehe tuan tanah jenjalan..