Followers

Thursday, July 23, 2009

::20days To Go::

hah...tgk kat sbelah tu...menunjukkan 20hari lagi due aku..perot pon makin besar dgn jayanya..sluar2 peknen smua dah xleh pakai..huhu sian aku..duk umah ni kan...rasa cam x sabar2 je nak banak..aku ni dlm hati x sabar2 nak branak...tapi kan..kalo ikut preparation aku lom sepenuh nya lagi tau...ader lg yg lom buat..hehe..pad aku pon lom beli...diapers baby pon lom standby,beg utk aku sendiri punya utk bawak pi hospital pon lum lengkap lagi..hehe..tp beg baby kira dah siap sepenuhnya lah..pas2 katil baby pon duk dlm stor lagi...hehe belum dicuci lagi bah...tp bantal2&tilam semua dah siap basuh dah..baju2 baby pon ader separuh lagi yg br lepas cuci lom simpan di tempat yg sepatotnya lagi...ermm.. x rasa pulak yang aku nak branak dlm masa terdekat ni...lagipon kalo awal2 aku siapkan nanti x sabar2 lak aku ni..asyik menghitung hari je..insyaAllah sempat lah kot aku prepare smua ni dlm weekend ni ataupon next week...


9 comments:

elly @ suely said...

kak ima, kalo ko lg 2o day kan... aku lg 202 days pon slalu menghitung gak... lg dhitung lg lmbat rsnye so.... aku buat2 lupe je la... mls nak ingat2 ekekeke... tp sbnrnye duk kira2 gak hahaha...

ape pon... aku doa kan ko cpt bersalin, dpermudahkan segalanya insyaallah! gud luck! hehehe

~~ciklinn~~ said...

wah dah dekat yerk... aku doakan segala2nya selamat....

Nur Syafawati said...

aminnnnnnnnn..cepat2 banakkk..leh dtg umah aku mkn2 yer..hehehe

danishfamily said...

su baru perasan katil bayi blum bersih lagi bila baca kat tmpt ima(kat dlm stor)haha...rasanya su lagi sempoi ima, beg sendiri tak der,su packing beg baby jer yg complete(agak2nyaer lar...tumpang pad n underware su 2 helai kat ctu gak...hehehe

erynonelove said...

Betul gak tu kena wat satu2 baru xrasa sgt lmbtnya menghitung hari,ari ni sekara esok sekara...tak la rasa lama sgt penantian yg menyiksakan..

MUMMY ILA said...

insyaALLAH dipermudahkan semuanya....^_^

KOALAJEPONG said...

muahahah...ma...mu kena prepare je brg..nt karang side kelam kabut, lain pulok dibubuh nyer..

nasz said...

kak ima, nas pon ari tu mcm tak rasa nak banak. dok budget lambat lagi. nasibaik dah prepare jugak. ha, ambik kau, skali kuar awal daa...

ctm-cak'on said...

wah k.irma, jap je kan lg 19 hari je...

semoga semuanya selamat ye kak ;)