Followers

Monday, July 13, 2009

::BARU DAPAT::

Ni kira entry sesajer sambil2 bagi info..hehe..ptg smlm huB aku pi airport ambik kekawan dia.tu kira 1st trip..malam tu ada lagi yg sampai coz hari ni ada kursus kat opis huB aku.Balik2 huB aku bawak balik kan aku magazine pa&ma..nk tau baper hengget??...RM14...haa..ambik ko..berganda dr smjg...huhu.


PA&MA julai 09'

Semalam masa anak2 ku smua pi ikut abah nya pi airport..aku pon ambik lah masa emas ni mengadap pa&ma ni..tuptup ada jumpa lah info tntg games utk budak2 ni...ni address nya
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/ terus aku bukak..mmg bestlah banyak games dlm nyer..bagus lah byk game yg learning smua tu.drpd asif duk main tembak2 tu jer...hehe nak2 anak2 aku ni minat dgn jigsaw puzzle.dlm ni pon ada... Sib baik si asif ni igt game mana yg dia main..aku pon x ingat dah byk sgt ..aku tekan2 je kasik dia main.alih2 time dia mintak main game yg penah dia main aku dah lupa dah.pas2 dia yg tolong tunjukkan hehe sib baik dia ingat..kalo tak mau mengamok...haha.


pagi 2 x sempat mandi lagi terus terjah games...


salah satu game yg dia minat gak ni


7 comments:

znurul said...

gewe beli majalah tu kat airport ker?sakan ler mahai nye

irma said...

a'ah dia beli kat airport...tulah pasal mahei....hehe

erynonelove said...

RM14 cam harga skali mkn kat kedai hehe...asif air liur basi ada lg tu ngadap game doh..hehe.

ai said...

mahalnya wei!!!

game tu leh la balik ni aku tunjuk kt anak2 aku.. :)

nasz said...

mahalnye majalah!!!

kak ima, inshe kalo bukak pc, dia akan mintak nak tgk cicakman je, tak de nak main game ke ape. ari tu bg dia taip pon, dia tak nak. nak tgk cicakman gak!!

ibu 2AZ said...

salam irma..salam kenal..wah u pun peminat pa&ma ye..same lah kite..

ermm preggy anak ke3 ek..kite cume beza minggu je lah..i nak add ur link k..

ctm-cak'on said...

k.irma, mahainye pa&ma kat sane...

bln ni daku x rembat pa&ma, tetibe x dek mood dah nk bace, huhuhu...tggu next keluaran la plak ;)

x sabar nk main game tu! hehehe...