Followers

Friday, July 24, 2009

::REZEKI::



Alhamdulillah rezeki kami anak banak ptg khamis....hehe ptg smlm huB aku balik keje bawak balik PIZZA panas2 lagi..ingat huB aku yg beli...rupanya ada org kasik...ni kira adiah lah dr kakak kawan huB aku kat ILP tu...coz huB aku siap kan assignment drawing AUTOCAD dia...jadi itulah habuannya..haha
kebetulan ptg smlm pon aku x der wat aper2..jd leh lah isi perot...disebabkan banyak..boleh forward kan pizza tu as our dinner...burrpp...ALHAMDULILLAH


8 comments:

nurshah80 said...

yum yum yum sodap tuuuuu...

Aleyn said...

As'kum...

Wah ngidam makan pizza ker...

Salam Perkenalan..

el said...

pizaaaaaa sedapnyeeeee
nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

znurul said...

rejeki...rejeki..

strawberi @ mamadira said...

bestnye ada org belanje pizza..
lama x mkn pizza ni..dpt mushroom soup dia best nye...heaven and marvelous lah...

erynonelove said...

Best tuuu...nyum!nyum! pizza sini kalau nak gi makan lama sungguh nunggunya..nak2 time awal2 gaji..huh.ramai tul org..tgh perut lapar hilang terus jd nk marah..

danishfamily said...

menu sama kita(cuma su hamda beli sendiri...hehehe)kena makan semua yang nak makan sebelum berpantang..keh2

julia jus said...

ni ambe mtk pizza x dpt2 lg..kedekut abe.