Followers

Wednesday, July 08, 2009

::ABAH BELI KAT KK::


x nampak kan 'bin' dia...leh publish lah pic ni..hehe

hari ni aku nak citer pasal semalam je..si asif ni lah macam2 lah..dia ni suka sgt berbogel x nak pakai baju&sluar.Semalam saja lah ibu ni sound kat dia suh pakai seluar masa dia tengah main ball dgn kakak...entah apa2 jawapan dia bagi..huhu

( 'bin' = 'bird' dia lah )
ibu : Adik,pakailah seluar dulu nak main pun...malu tu nampak 'bin' je tu
asif : biar lah... abah beli ni...
ibu : (confused jap) abah beli?! Dah abah beli kat mana?
asif : Abah beli kat KK lah..kat kedai 'bin'

Aduyai....camner dia leh terpikir benda alah tu boleh dijual beli...huhu

9 comments:

fazilzura said...

wakakak lawak betui ler

erynonelove said...

upsss...boleh dijual beli ke asif..hehe..asif..asif..jauh lak tu beli smpai kk tu.

znurul said...

lor...ada jual kat KK rupanya....

el said...

hahahaha ni sure abah dia lah ajo ni..kahhhhh adoiyai

~chekuna~ said...

ringkas jer fikir kanak2 ni...
patutlah suci & jujur jer diorang ni...tak yah nak stress apa2...

ctm-cak'on said...

x tertahan daku nk gelak k.irma...kahkahkah...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wakakakaka
aabha dia bagitau kut dia beli..
hehehe

beli kat kk plak tu, aku dok kat kk tak pnah nampak kedai jual 'bin' hahahaha

danishfamily said...

lar...ingatkan pe lar beli kat kk tu

julia jus said...

asif...lawok.bakpe yg suka bogel ngat tu.