Followers

Monday, June 15, 2009

::AKU GERAM GILER::


Ya Allah....Tuhan sajer yg tau perasaan aku skrg ni....tension ader geram ader....semua ader tau....sebak giler dada ni...aku dah planning betul2 dgn besday party anak aku wani kat sekolah esok...sebab kan wani teruja tgk besday kek dina syafa hr tu DORA..aku pon try tya2 kawan2 aku...ader lah tempat aku nk rujuk utk hasilkan kek dora wani tu...last Thursday lah aku siap kol beremail smua lah dgn supplier tu utk buat edible print ats cupcake yg aku nk buat...lega ibu dah boleh tunaikan apa yg wani nak sbb dah lama dia nak tp ibu x pandai lukis..
Tp hari ni aku keciwa giler...dr pg tau excited x sabar nk tgu edible print tu sampai tp tghr x sampai2 coz slalunya poslaju sampai tghr kat cni...aku pon kol lah dgn supplier tu...pening aku dibuatnya...kejap suh kol sini...kejap suh kol sana...tuptup dipendekkan citer..aku punya order dorang x buat coz biz dorang ader personal problem...aduyai....frust giler aku dibuatnya...yg aku x leh trima nya...kenapa lah masa hr aku order tu dorang sanggup trima...naper x terus terang je...xder lah aku berharap sgt..wani pon hr ni pegi skolah excited giler dh bg tau kawan2 dia aku wat kek dora,ben10,upin ipin&princess...
Cupcake aku dah siap baking...igt mlm ni leh lah aku tempek jer edible print tu...sng je keje aku...nmpk gaya mlm ni aku terpaksa lah pening cari idea camner nk deco cupcake tu pulak..
nanti ye wani..mlm ni ibu&abah try deco yg terbaik utk wani yer....x pon nanti ibu suh abah try lukis dora ats cupcake...yg penting esok tetap kena buat besday party wani kat sekolah...insyaAllah mintak2 semua berjalan lancar..

nilah gambar2 yg aku order....nak nangis aku tgk gambar2 ni..uwaaaaaa















11 comments:

erynonelove said...

kesianya wani hajat x kesampaian..upin ipin pun ada kalau erisya tengok ni mesti melompat ni..kartun yg dia suka.

saveme_zero said...

sian ko irma. ko try la buat sendiri

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kesain plak hajat bithday gilr, sabar ek..ada hikmah tu..di suruh ko lukis sendiri kut..hehe

FaizAmYAirieL said...

hadoi sadisnye supplier tu..dah janji x leh wat pulak..aku mmg menci kalau org camtu...tp ko ade kasi apape deposit ke k ima? xpela ko lukis utk wani..lebih afdal..ehehe...Happy Birthday Wani!!!

MUMMY ILA said...

sian ko kak..sabo la
deco la slow2

Rafizah Nordin said...

alahai siannye...lebih kasihan dengan wani...budak2 lagilah kuat terujanya kan... aku faham sbb anak kite sebaye,kan...xpelah ko buatlah mana yg mampu...jgn pening2 k...

fazilzura said...

ko order kat ner irma????

Bibu said...

alahai..akk pon serba salah plak sbb bagi link tuh..yg itu je akk tgk cam free sket..yang lagi satu tu akk dah tanye de xmo amik short notice n posting..sbb tu akk tak rekemen..sian Wani.kalo ade kat sini...auntie leh buat aje..alahai sian auntie dgr..so hari ni cane agaknye tadi dah bawa ke skolah?

danishfamily said...

cian lak dengar citer ima...jadi camna ngan wani?

julia jus said...

ambe pon tumpang geram dgr kisah kak ni...eeeee,sian wanie.tak pe wani...abah wanie kan ada.mama wanie pon kreatif..musti wani x jdik sedih2

ai said...

Alahai...siannye.! :(