Followers

Monday, June 29, 2009

::BBQ+POTLUCK::

Sebenarnya ni program hari sabtu aku...paginya aku ada check up alhamdulillah semuanya ok.berat aku pun x naik banyak.pasal bb lak doc estimated skrg aku 33w baby aku berat dlm 2.4kg.jd tunggu jelah brp berat baby aku lahir nanti...hehe
Lepas pi klinik aku pi pasar beli brg2 utk bbq&potluck mlm tu.Sebenarnya bbq+potluck ni sesajer je buat antara staf2 ilp yg tinggal di tmn mawar ni utk merapatkan lagi sillahturahim kan..hehe.Jadi ni sesaper yg nk join lah...tak dipaksa hehe.tp ader gak yg x dpt join..venuenya kat umah aku lah...tu pasal aku buat potluck coz aku x larat nk sediakan smua makanan..hehe.alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar...terima kasih lah yer pada smua geng2 aku ni ju,su,liza,nurul,eryn & rakan2 yg lain sbb sporting&dpt beri kerjasama..hehe nti lps semua 'meletup' kita buat lagi yer..haha.macam2 menu ada tau satay,ayam,daging kambing,jagung,roti jala,bihun,triffle...macam2 lagi lah...byk sgt nak sebut.yang sedihnyer...huB aku sibuk duk main asap lupa lak nk snap2 pix masa awal2 ..last2 br dia snap tu pon skjp je...jd ini je lah yg ada.Gambar2 menu yg best2 tu pon dia lupa nk snap..


kaum ibu


cik nurul x sabar nak balik dah


asif tido tengah2 dunia(blkg tu penoh toys mmg dah khas tmpt bebudak main)


jiran baru aku ..pantin baru


naper erisya cam heran je..


cik ju gossip2 aper tu??


sukanya alya makan jagung


alya irdina yg suka tgk camera


naper cik liza...kekenyangan ke?


ibu duk sembang lagi... sampai anak tertido..


tolong....saya kehilangan umi..huhu


kaum bapa kat luar...sambil2 jaga anak2


gambar jagung bakar je sempat snap..huhu


naper dgn uncle jijal ni..??huhu


saya lah pembakar jagung terhandal..


sukanya dapat makan jagung bakar..





9 comments:

erynonelove said...

sama2 la cik ima..nnti lps 'meletup'leh ler kita wat mkn2 lg yer..erisya dah pndai wat memek muka tu...suka kerut kening menjeling..tu msti heran tgk cik syidan ambik gmbar dia tu..

~~ciklinn~~ said...

wah seronokkan sesekali berkumpul ramai2 camni... taklah ko terasa jauh dari family kan.....n leh mengiratkan silaturrahimm..

nasz said...

best nye mkn ramai2...

fazilzura said...

BESH kan kalau kumpul ramai..
wahh besh tu ado jagung bako.. huhuhu dh lama x telan

el said...

aku dh lm x gather2 balik kpg ni..alahai tgk gmbr2 ni rs rindu plak

FaizAmYAirieL said...

jagung je yg ko sempat snap kak ima? ehehe cian ko...tp xper..tgk org2 nye pon dah tau dah makanannye pon sure meriah..ehehehe

znurul said...

menu seme best malam tu..tapi xleh menikmati sangat...'handbag' dah 2,biasa laaa..

julia jus said...

or..cik ju bergosip pon kena snap..kuakuakuaaa!nk dpt petua dr nurse tu cara2 nk turun kg

ai said...

best lak aku tengok...meriah! kira cam gantian mak-mak ayam semenanjung lak kan? ngeh ngeh :P