Followers

Monday, June 22, 2009

::HAPPY FATHER'S DAY::

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts


HAPPY FATHER'S DAY....buat hubbyku,papaku,FIL ku,abg aku&abg2 ipar aku&all dads out there....
semalam konon nya nk celebrate pas2 x jadi coz abah ada keje lak malam tu...lps maghrib jer terus kluar...kbetulan mlm kelmarin tu asif nakal sesangat pas2 duk kacau org je keje nyer...aku pon dtg idea nk suh dorang senyap...aku ambik brg2 recycle kutip kumpul2 tgk leh lah nk wat scrap utk abah dia for father's day...suh dorang gunting2 & lekat boleh lah dorang duk diam kejap..xder lah asif ni gaduh2 dgn abah dia.bukan surprise lah ni coz abah dia dh tgk tp lom kasik secara formal lg lah konon nya nk kasik masa celebrate tp x jd celebrate xder lah formal2 nyer yek...haha


tekun nyer wani menggunting


sonok sangat asif ibu kasik green light pegang gunting


letih duduk diri lak...


dah lukis tapak tgn,asif suh lukis tapak kaki dia lak..huhu


taraa......dah pon siap...hasil keje wani&asif(ibu pon tlg gak haha)


wani tulis sendiri lah&kata2nya sendiri..si asif ibu yg tlg lah pegang tgn nya nk tulis...hehe

11 comments:

ai said...

Comelnya!!! kretip sungguh..musti kenbang kuncup lobang idung laki kau dpt kad ni..hihi

izanpyus said...

seronok ek bila dah ramai askar ni...mcm2 kerenah...meriah umah.

erynonelove said...

wah tekun sungguh la wani asif ni..sejuk mata abah tengok..sejuk perut ibu mengandung..

KOALAJEPONG said...

wah2....kreatif la depe nih...syok tgk...mesti bangga dok sdh la si side..muahahha

elly @ suely said...

mst sonok abahnye kan? hehehe...

MUMMY ILA said...

aku ngan izz lom berkesempatan nak bg apa2 kat abah aku & apis. tunggu gaji la ek. hehe...kita p makan busat.

FaizAmYAirieL said...

so sweet...nanti anak aku beso nak ajo jgk laa camni..biar bebunge2 hati papa die..ekekekee...

znurul said...

rajin nya lah!

julia jus said...

bagusnya anak2 dia..bagus ni ajar anak dr kecik2.slmt hari bapa!!

strawberi @ mamadira said...

cutenye kad tu....

danishfamily said...

bagus wani n asif ima...