Followers

Friday, June 19, 2009

::BIRTHDAY WANI::

CELEBRATE BIRTHDAY WANI
VENUE : TADIKA KEMAS ILP SANDAKAN
DATE : 16.06.2009

hah...hubby aku baru masukkan gambar ni...lmbt lah sket aku update kat cni...ikutkan besday wani 12/6 tp dlm cuti sekolah,tu yg buat 16/6..coz isnin tu ibu nk bgtau&discuss dgn cikgu dia dlu.ni kira jamuan biasa je...wani nak celebrate kat skolah...tp aku x buat grand2 pun.tu pun aku bg tau cikgu aku ambik masa kira masa budak2 ni nak balik dlm jam 11pg...jadual dorang balik 11.30pg..jadi aku ambik setengah jam jelah sbb aku takut ganggu sesi belajar dorang kan kalo wat time dorang break.faham2 jelah bebudak excited lebih kan blajar2 x masuk.ni semua dah termasuk budak 4,5&6thn.aku pon tak buat mknn yg heavy2..just cake jer..pas2 goodies tu pon last minit aku packing tau...hehe sempat lg duk belit2&bungkus2 kul 10pg tu kat umah sensorang..xper sesajer kasik budak2 ni suka2.disebabkan mood aku yg x ok dh nk deco2 ni sampai idea nk deco kek yg besar tu pon semua dah lari tau& + malas..kan ni budak2,jd aku tempek je benda alah tu entah aper namanya...mesti budak2 suka hehe..cupcake aku yg comot tu pon budak2 rebut nak termasuk yg bunga x jd tu ramai budak2 nk yg tu.siap sorang budak tu admirer wani nama nya daniel..siap mintak nk wat balik 1 utk neneknya...wakaka."wah,cantiknya kek makcik ada bunga2...boleh saya bawak balik 1?,untuk nenek saya...bolehlah makcik..boleh lah makcik."mmg lawak budak ni pas2 dia lak xder loghat sabah langsung.Walaupun jamuan x seberapa tp alhamdulillah dah selesai&aku suka tgk budak2 ni mkn kek.insyaAllah wani yg gambar dora..princess tu nanti ibu kotakan yer..ibu cr supplier lain..ibu wat lagi cupcake utk wani lagi ye xyah tgu besday...layan lah gambar2 ni..gambar2 yg snap dkt2 aku x publish..hehe



semua dah x sabar tunggu nak makan


wani malu2 masa cikgu suruh kawan2nya ramai2 wish birthday dia


cupcake ku..huhu


my sponge kek+freshcream..


goodies yg x seberapa


nilah yang wani nak


ni lah daniel...


suka tgk budak2 makan kek...


ambik comot...dia mkn aising jer


ibu curik2 jap nak rasa gak kek yg ibu buat..haha x sangka mabeles rasanya...haha angkat bakul sendiri..tp abah pon ckp best...hehe
masa nilah budak daniel tu ckp "ai..makcik ni kelaparannya sampai habis kek".bertuah betul budak ni pdhl aku sempat makan sekerat je kek tu.


asif ni sebok jgk


15 comments:

saveme_zero said...

lg jimat ko buat sendiri semua irma. marveless

MUMMY ILA said...

nampak sedap kek tu.. licin budak2 makan. x sia2 ko penat membuatnya..kak

izanpyus said...

wah...best dapat mummy yang pandai buat kek nie..jimat n puas hati kan..hehe...hepi belated besday kat wani.. :D

ai said...

meriah plak sambut sebeday kat tadika. Aku penah gak hantar kek kat tadika Angah. Tp tak join la..teacher dia je yg arrange. hihihi..

wei, menjadi kek kau!

erynonelove said...

malu2 pulak wani ni malu kat saper tu??...budak tu pndai k.ima saja nk suh nenek dia rasa kek bakal besan..hehe..

strawberi @ mamadira said...

kikikih..

laser betul budak nama daniel tu ye..

iye ke ni..ko mkn kek tu sikit je..

danishfamily said...

terer lar ima buat kek n hias sendiri lagi...

znurul said...

wah...shantek la cupcake tu..best nya org kretip..
asif napok berisi skit..suka hati nok buleh adik tu..hehe

el said...

syoknye celebrate besday kat tadika...rmi kawan..hehehe
hepi besday wani..x lm lg wani nk jdi kakak lagi..so nti tolong mama ms pantang nti eh..bako tunku, msk nasi, msk lauk, bsuh baju, tuko pampers adek..byk lg la eh..hehehe

Bibu said...

haa bagus!musti wani bangga kan ibu de yang buat sume...tula tajuk utama akk buat kek dulu..kene anak2 merasa air tgn ibu de wakakakaa...pandai gak ko ade idea tepek2 tu ye!welll done!

julia jus said...

sedap kek dia..rajinnyer kak ima.

leily said...

salam ima..
epi belated besday to anak ko, wanie..
wes, rajin ngoh mu oook...
dlm dok bowok gi marri tu sempat gok mu deco cc..
aku... huhuhu, wat kedda jah baru ning...dok dang bohhh...
bler mu nak blk semenanjung?

♥ Eda ♥ said...

epi belated beday buat wani eh...sory ketinggalan zaman..hikhik..menarik kek ko buat tuh...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

imah ko org semenanjung ker sabah??

FaizAmYAirieL said...

happy belated bufday wani..be a good girl k..mmg good girl pon kan wani ni..ehehe...sedapnye nampak kek ko kak ima..huhuh