Followers

Wednesday, June 03, 2009

::TAG DARI NURUL::

"AKU KENA TAG LAGI"

1. Bekas kekasih saya adalah..
My laling lah....hubby ku..


2. Saya sedang mendengar...
tv aku dari pagi duk bebel citer kartun..huhu


3. Mungkin saya patut..
pi dapur masak sekarang..waakaka

4. Saya suka...
shopping moping&jenjalan cuci mata

5. Sahabat-sahabat saya...
pelbagai pangai tau..haha

6. Saya tak paham...
kenapa tenet ni berhantu....haha sbb aku pon terkena


7. Saya kehilangan..
kain batik..puas aku cari2 nak kumpul untuk dalam pantang nanti dr byk2 tinggal beberapa helai jer...confused aku...

8. Ramai yang berkata..
wajah ku seiras IRMA HASMIE......hhuhu aku pon x tau tang mana...mata sepet kot...wakaka


9. Cinta itu adalah...
lahir dari hati yg ikhlas

10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
cuba untuk membuat seseorang menangis...saper lagi kalo bukan hero aku si asif ni tgh cuba menyakat kakaknya nk suh nangis...


12. Saya akan cuba...
membaiki&meningkat kan prestasi diriku sendiri...untuk kebahagiaan aku&family


13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..
forever & ever & ever & ever

14. Telefon bimbit saya..
sony ericsson K530i & nokia 1110 walaupun cap ayam punya tp dh lama dia berjasa dgn aku tau


15. Bile saya terjaga...
tangan terus menggosok perot haha rasa cam x sabor nak banak

16. Saya paling meluat...
kalo tengok budak2 remaja yg gedik2 tu...


17. Pesta/parti adalah
tempat orang ramai berkumpul untuk menghiburkan hati


18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...
rabbit kot

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
dari kecik sampai tua ni kot tp masa tua nilah lagi seronok kot ader suami yg boleh jadi kawan,mak&ayah aku pas2 aku leh dpt rasa ada anak sendiri alhamdulillah mmg menyeronokkan lah ada family sendiri

20. Hari ini..
perot aku rasa lain macam lagi..dah masuk 3hari..uwaaaaaa


21. Malam ini saya akan..
boring sbb jadual huB aku pi main badminton (mintak2 cancel sbb kawan2 dia ramai balik kg haha)


22. Esok pula saya akan..
lakukan mcm biasa kerja rutin ku duk umah

23. Saya betul2 inginkan..
laling ku disisiku masa aku banak nanti......hopefully(cepatlah Dr.Heong bukak klinik baru)

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
cam biasa mengeluh malas nyer nak pakai toner&conditioner masa peknen ni..

25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
xder makna nya kat cni.....


26. Makanan barat atau jepun..
barat lah...coz jepun makanan semua byk mentah2..uwekkkk..aku x suka

27. Bilik yang terang atau gelap..
gelap...

28. Makanan segera adalah...
x baik untuk kesihatan...

29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
"Asif,jgn kacau kakak!!" br lepas marah asif yg baru je lepas terjah belakang badan kakak dia yg tgh syiok buat exercise math

30. Siapa yang anda ingin tag..
Kak Ai
Sya
Zura
Eda Melben
dan sesapalah yg rasa teringin nak buat..cepat ambik&siapkan OK!


3 comments:

♥ Eda ♥ said...

yeay yeay..name aku naik..heheh tenkiyu...

ai said...

terkene gak aku ye...muahahahahaha

ZIG said...

aku rasa muka mu pn cam IRMA Hasmi..mungkin tang mata yg reedup kot..hahhaa..ada gok tang hidung kot..