Followers

Wednesday, June 24, 2009

::ROMBONGAN KAWAN AKU::

Ni masa cuti sekolah br2 ni lagi kawan aku masa blajar dlu datang sandakan tp ni br nk tepek gambar kat sini....Arsyad ni skrg dia kerja di Kudat....Penguatkuasa JPJ kat sana...haha mmg ramai kawan blajar aku dlu lari bidang...haha..dia dlu masa blajar ambik Dip IT..dia dtg 3buah kete 4family...2 mlm gak dia dtg sdkn ni tp dia menginap di guest house ILP..pas2 dorang panjang kan lagi langkah dorang pegi semporna&tawau...ni gambar snap masa dorang dtg umah aku..mintak maaf byk2 lah aku kat dorang...memula dorang nk dtg ptg...aku dah siap goreng bihun...tuptup x jadi lak coz ptg tu dorang pi jln2 lagi...dorang nk dtg mlm...maka aku kasik jiran aku bihun tu&aku anak banak makan...malam tu aku hidang yg segera je...donut&karipap..sbb nk goreng bihun lagi..mak ai x larat dah aku....huhu..


malam sebelum tu kuar makan dgn dorang,asif dah dpt tanda kat idung


nilah arsyad yang makin sihat skrg


arsyad&wife(tudung itam)


with arsyad& the gang


bebudak ni dkt2 nak balik baru mesra alam...huhu


budak ni x nak masuk umah aku.masuk makan je pas2 kuar balik.dia sibuk nk tgk ladybird besar gantung kat umah jiran aku


kiut miut kan budak ni....




9 comments:

FaizAmYAirieL said...

semangat member ko anak banak erk..ehehee...comeyla dak gegirl tu..ladybird ape yg die sok sgt nak nengok tu k ima? apesal x snap? aku pon teringin jgk nak tgk..kahhh

irma said...

aku rasa laki aku penah snap gambor ladybird tu nanti aku cari..hehe
nanti dgn ank ko pon kenan haha...sbb asif pon mintak ayah dia belikan satu...

KOALAJEPONG said...

ma...makin sehat arshad..dia ada anok dok lg?hehehe

strawberi @ mamadira said...

aku pun nak nengok camne ladybird tu...


ps..jemput datang umah amik brg

erynonelove said...

wah..senyum habis asif dgn cik irma ni..senyuman mengoda gitu..hehe.

irma said...

cik eryn....sbnrnya kami 2branak gelak sgt tu coz ibu cover 'tut' asif...dia baru cabut suar nk pi kencing cpt2 dtg nk ambik gambar gak .....wakakaka

danishfamily said...

lar...sempat lagi posing nak pi kencing pun

leily said...

ooo..acap..
wes, ye duk dinung gok ke?

julia jus said...

best dapat jumpa kwn lama..