Followers

Friday, June 05, 2009

::APER HADIAH NYA YER::

LUCKY DRAW

Pagi semalam laki aku dapat kol dari supermarket kat sini...PARKWELL nama nya.Memula dia heran gak naper supermarket ni kol..pas2 org tu wish congrats lah kat laki aku dia cakap yang laki aku dapat 2nd prize for lucky draw(ni pon x tau yg biler punya coz byk sgt letak dlm borang dlm box supermarket2 kat cni)...jadi 6hb June@8pm kena pegi sanalah collect hadiah...
balik2 opis laki aku cakap aku..ni 1st time kita lucky....haha coz slama ni kalo lucky draw x penah dpt ..kalo yg lucky draw mmg semua dapat tu mmg dapat lah tp tu pon x lucky lah tuk dpt present yg besar2..haha
Jadi kami pon tertanya2 apa hadiah nya....haha laki aku duk teka2 dapat beras,aku lak teka dapat hamper makanan...wakaka..jadi kami tunggu je lah esok apa hadiah nya....betul ke tak tekaan laki aku tu...tunggu yer kekawan...haha entah aper hadiah kami.


5 comments:

fazilzura said...

wahh pe ler adiah nye yek ..

nasz said...

kita sama2 tunggu ye

FaizAmYAirieL said...

kalau aku teka betol dapat share x hadiah tu k ima? kahhh...

irma said...

haha...paeh...kalo betul dapat beras nti kita bahagi 2 yer baper kilo beras aku dapat...haha

znurul said...

nok teka...dapat exora kot....