Followers

Monday, June 08, 2009

::YO YO OOOO JE...BERDEKAH2::

AKU GELAK BESAR

taraaaaaa...inilah present lucky draw tu..ptg smlm baru pegi ambik...wakakaka aku gelak besar ko...yg klakornya...mmg betul tekaan laki aku 2nd prize adiah beras....tapiiiiii...rupa2nya tgk dlm list laki aku bukan 2nd prize....consolation prize je....wakakaka...laki aku siap sound budak yg uruskan tu...dia cakap bukan main org yg kol saya tu cakap saya dpt 2nd prize....wakakaka...masa laki aku ambik tu tunjuk aku...aduyai keras perot aku tahan nak gelak...kaber kat c2 org tgk..xperlah..dia suh hubby ku mandi guna sabun lifebuoy tu sbb tau laki aku aktif sukan..pas2 suh minum teh susu sbb laki aku punya peberet teh o...ni dia suh amal minum teh susu lak...wakakaka



pas2 on the way balik umah...dah nak sampai umah aku suh laki aku beli air kelapa dlu kat pasar area taman kami gak....tgh tunggu laki aku beli..si asif ni mmg dia dh ngantuk..tetiba bg tau nk duk depan...aku x kasiklah sbb mmg dah x muat riba aku ni penuh dgn perot jer...tp dia degil dia dtg parking gak dgn gayanya....huhu tgklah gayanya tido nk suh muat gak...dah lah dtg parking kejap je terus lelap...


sian perot aku



kejap je lelap..lom hbs ibu ni berleter



sanggup tido camni



terpeleot badan2



9 comments:

fazilzura said...

mak aiii ..cmner le nak ko tido cmtuh tu ..

** wahhh adiah pree lg tu .. janji ado irmaaa

erynonelove said...

asif nak manja puas2 dgn ibu tu sblm dpt adik baru..nnti x leh nk mnja lebih2 dah yer..

ctm-cak'on said...

sanggup si asif tdo gitu ek kak demi nk 'melekat' kat mama die...hehehe...

ok wat k.irma dpt gak brg free tu, hehe...

nasz said...

dpt beras... untung

MUMMY ILA said...

wakakakakak!! aku pun ketawa berdekah-dekah!!!!


di mana TV plasma? di mana kereta?...di mana hamper makanan yg besar..??

rupanya ini yg ku dapat!! wakaka
okla tu leh bancuh teh tarik ...wakakaka

znurul said...

asif dok puas manja lagi

FaizAmYAirieL said...

okla tu..dapat jgk hadiah per hamper tu..ehehe...asif sanggup ko tido camtu..kahh..x sakit badan ker? asif mmg jenis tido carik ko erk k ima?

Nur Syafawati said...

senang nyer anak ko tido kak irma...
bagus..x susahkan mak bapak..hehehe

juliajus said...

ni mcm faris jugak ni...fahim dlm perut duk nendang2 aje.sian baby dlm perut ibu tu..hee