Followers

Saturday, February 20, 2010

~IRA DEMAM~

 Ira demam lak hari ni.....huhu..awal pagi badan dia panas...kasik mkn ubat...alhamdulillah ok...tp tghr bawak gak pi klinik....doc pon siap kasik ubat alergic paru2...coz takut paru2 ira sensitif sbb ibu dia ada history asthma..doc ckp maybe paru2 ira sensitif kot sbb br2 ni kami pi bercuti...kiranya 24hrs lah ber aircond..tu pasal kot dia batuk2...kalo ikut ira ni jarang kena camni....tp kalo travel genti dia akan kena cam ni...sbb hr tu masa balik kg pun dah penah kena sekali..ingat ..doc pon x kasik antibiotic,doc ckp ni mmg musim.jd jgn risaulah dgn demam nya...tp masa doc check mmg ira dah x panas....malam td je ira panas balik...terpaksa lah kasik dia mkn ubat demam...takut tgh mlm nti melarat panas nya...alhamdulillah lps makan ubat bdn dia dah x panas...

2 comments:

A.I said...

mmg musim la kan..ira cepat2 sembuh k..

znurul said...

cpt2 le sihat hendaknya...tak best betul kalu anak2 dmm..