Followers

Friday, February 05, 2010

~Masih Menanti....~

Aku masih menanti sekarang ni..either

SHE


or

HE


eh jgn salah paham lak....bukan aku nak banak lagi....huhu

sbrnnya aku masih menanti kehadiran anak sedara aku..ermmm...utk belah huB akulah...ni adik huB aku yg ke ke-5&dialah yg sulong pompuan dlm adik badik huB aku
SIL aku skrg dah ada dlm wad di Hosp Kota Bharu dari tgh mlm on 3/2 lagi..tp lom branak lagi...sakit2 dah ada tp jalan belum banyak bukak lagi...igt kan dia nak sama birth date dgn ayah long dia...tp dah terlepas lak..hehe...kalo ikut due SIL aku on 10/3 tp dah baby x sabar2 nak kuar kot..
InsyaAllah...mintak2 segalanya dipermudahkan utk SIL aku tu utk melahirkan anak sulong nya...moga2 ptg ni selamat bersalin lah SIL aku ni...amin...

nilah SIL aku masa diijabkabulkan pada 1/6/09 baru2 ni..


Sebenarya masa SIL aku kawin ni kami x dpt balik...aku masa tu tgh sarat peknen ira.

3 comments:

A.I said...

push..push..push (^_^)

semoga sil kau selamat melahirkan baby yg sihat..

~~ciklinn~~ said...

hopely cepatlah dia banakkkkk

Liya said...

cantiknya pengantin....cun sehhh