Followers

Sunday, February 14, 2010

~@KK -DAY 1-~



Dalam pukul 8pg kami bertolak...tp bukan kami 1family je...ber 2 family..hehe dgn family cik su ..Alhamdulillah perjalanan smooth jer cuaca pun elok...nak2 yg paling seronok lori xder pon..kalo tak mesti semput ikut belakang lori pnjat bukit..tp jalan jelah ada tmpt yg x elok...tgh baiki...


boleh lah nampak puncak gunung coz cuaca elok je hari ni

 
  
Alhamdulillah kami dah sampai KK...ni masa betul2 dah dpn hotel kami...tp kami pi lunch dlu kat restoran area dpn hotel tu..
nak check in ..tuptup dpt tau bilik tgh duk kemas2 lagi....dalam 2 jam gak nunggu...huhu letih nya nunggu...dah bazir masa kami kat c2...huhu


budak ni pon tau boring...sian dia..igt sampai leh cpt2 mandi&tido.. 

Biler dah dapat check in memasing kepenatan rehat2 dlm bilik dulu...
Malam nya baru misi serbu Double Prosperity Burger...mall kat bawah hotel ni jer...ala cni ni cam ala2 Midvalley sanalah ada hotel kat dlm tu jgk...




  
sebelah sana cik su&family..kami 2 family duk menjamu double pros burger dgn lahapnya...ngeh3..nak2 ibu coz kena mkn cpt2 x nak kasik pijar mulut tu,,,hehe



2 comments:

znurul said...

puas hati ek...sib baik den dah dapek pros.beger bulan lepas..kalo x,uwaaa...

~~ciklinn~~ said...

huishh bambamnyer irma anak dara kamuu..geram aku.....

ramai tul ke KK coti2 ni... tapii ko dekat jer dah yerk... hishh ada jeki nanti lehlah aku kesana..sementara cik irma leh tunjukkan jalan.. hahah