Followers

Thursday, February 25, 2010

~TRY&ERROR~

 

ira sekarang duk try&error memacam....org dah bebas skrg...ada jelah dia cuba ini cuba itu...
 Kekadang abg&kakak yg over excited tgk adik dia boleh buat itu ini...kadang sampai terkojot kawan tu dgr 2org tu gelak sakan sambil tepok tgn duk bersorak tgk adik dia cuba skill...haha


 
 ni try nak bangun sendiri gantung tepi kerusi tu...

 yey dah dpt bangun...tp biler org panggil dia terus dia lepas tgn....huhu sib baik ibu sempat sambut...tp jgn lah terpedaya yer....kadang2 je ira try gantung tepi2 ni..skrg memanjat benda yg rendah2 je yg kerap...

hah...kat atas tu muka baik je kan...tgk ni pulak....huh burookkkk!!





1 comment:

znurul said...

menci ah..nape x seme gambo yg kuor?ohhh internet ku...
ira..ira buat sarkes ek skrg?ehehhe